Без реклама 

sample image Пълната забрана на рекламата e една от успешните политики за намаляване... Още...

Спазване на забраната 

sample image Необходим е по-строг контрол на забраната за пушене... Още...

Опростена опаковка 

sample image Опростената опаковка е важна мярка за намаляване на търсенето... Още...

Направи дарение

Ние, членовете на Коалицията за живот без тютюнев дим, обединяваме силите си за работа с хора, институции и закони за живот без тютюнев дим! Вярваме, че ограничаването на тютюнопушенето и формите на влияние на тютюневата индустрия ще доведат до една по-чиста, по-здравословна, по-демократична и по-справедлива среда.

Стремим се да работим за нашите мисия и цели по изцяло нестопански начин, с безвъзмездна финансова подкрепа или целеви проекти, изпълнявани от Коалицията, съвместно с единомислещи партньорски организации.

Ако споделяте нашите ценности и обществените каузи, за които се борим, помогнете ни да ги осъществим, като направите дарение!

С всички дарители се сключват договори за дарение, съгласно българското законодателство. За дарения над 2000 лв. с дарителя се сключва индивидуално партньорско споразумение.

По силата на вътрешните правила на УС на Коалицията за живот без тютюнев дим си запазва правото да откаже дарение, ако няма достатъчна увереност, че то е направено добронамерено, не погазва законите, и не произлиза от физически или юридически лица, които са свързани с тютюневата индустрия.

 

За да направите дарение:

1. Изпратете съобщение до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. за да Ви изпратим договор за подписване.

2. Наредете дарение:

Чрез банков превод по сметката на сдружение “Коалиция за живот без тютюнев дим” в ПроКредитБанк - България, номер BG27 PRCB 9230 1044 1431 19,   PRCB BGSF;
чрез PayPal или ePay, кредитна или дебитна карта, или в брой с предварителна уговорка на тел. 0882 374 000.

За контакти, свързани с дарения, финансова или друга подкрепа за дейността ни, пишете до адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или позвънете на тел. 0888 704 661.

Членовете и екипът на Коалицията за живот без тютюнев дим Ви благодарят за подкрепата към стремежа за живот без тютюнев дим!

16900114 10211560561637317_1149231110_n

Евгения Мирославова_Тошева_-_Плакат_и_визуална_комуникация_-_1_курс_-_Game_Over

Сигнал по телефона 

Сигнали по телефонаНа телефон 0700 20 009 от цялата страна можете да подадете сигнали за нарушения, свързани с нарушения на действащата забрана за тютюнопушене.

Подайте e-сигнал 

sample imageЕлектронна форма за подаване на сигнали за установени нарушения на действащата забрана за тютюнопушене чрез платформата за граждански контрол. Към формата...

Контакти 

Колицията за живот без тютюнев дим 
тел. 0882 374000, д-р Гергана Гешанова,
координатор на коалицията,
ел. поща: ggeshanova<at>gmail.com
бул. “Сливница” 257, ет.3,
София 1202