Без реклама 

sample image Пълната забрана на рекламата e една от успешните политики за намаляване... Още...

Спазване на забраната 

sample image Необходим е по-строг контрол на забраната за пушене... Още...

Опростена опаковка 

sample image Опростената опаковка е важна мярка за намаляване на търсенето... Още...

Международен институт по здравеопазване и здравно осигуряване

Уеб сайт: http://www.zdrave.net

Мисия
Международният институт по здравеопазване и здравно осигуряване (МИЗЗО) е независима неправителствена организация, чиято мисия е подобряването на управлението и функционирането на здравната система в България чрез събиране, анализиране и обмен на информация, знания и опит. МИЗЗО е учреден през 2001 г. от екипа, създал концепцията и провел здравната реформа в Република България. За МИЗЗО работят хората, които поставиха началото на изграждането на нова система за здравеопазване в България.

Визия
Институтът и всички негови членове работят за създаването на устойчив и надежден център за здравна информация, анализи, прогнози, стратегии и тактики в областта на управлението, икономиката, организацията, финансирането, бизнес администрацията и осигуряването на качество на здравеопазването и здравното осигуряване в България. Една от целите на организацията е да подобрява координацията и сътрудничеството между отделните изпълнители на медицинска помощ, здравните институции и власти, представителите на здравната и фармацевтичната индустрии, медицинските университети, неправителствения сектор, медиите и чуждестранните партньори.

Ценности
•    Оригиналнoст, творческо мислене и иновации
Ние постоянно търсим и предлагаме нови идеи и поощряваме рационалните иновации, учейки се от успехите и грешките - както нашите, така и на останалите.
•    Отговорност
Ние поемаме рискове, защото умеем да носим отговорност.
•    Точност и коректност
Ние държим на точността в отношенията си с всички членове, партньори и клиенти.
•    Ефективност
Ние се стремим да предлагаме комплексни, но и специфични за всеки клиент услуги, които да задоволяват нуждите и очакванията в максимална степен.
•    Качество и професионализъм
Ние предлагаме услуги, отговарящи на високи професионални стандарти за качество.

16900114 10211560561637317_1149231110_n

Сигнал по телефона 

Сигнали по телефонаНа телефон 0700 20 009 от цялата страна можете да подадете сигнали за нарушения, свързани с нарушения на действащата забрана за тютюнопушене.

Подайте e-сигнал 

sample imageЕлектронна форма за подаване на сигнали за установени нарушения на действащата забрана за тютюнопушене чрез платформата за граждански контрол. Към формата...

Контакти 

Колицията за живот без тютюнев дим 
тел. 0882 374000, д-р Гергана Гешанова,
координатор на коалицията,
ел. поща: ggeshanova<at>gmail.com
бул. “Сливница” 257, ет.3,
София 1202